RAGú

RAGú Lekker en snel!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 154 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Ragú. Want to know more? Find out more.

14 May 2022 at 18:59 This pizza & cannolo will always make your day better
13 May 2022 at 21:33 Echt veel te duur voor wat je krijgt en niet eens zo lekker
1 May 2022 at 21:18 Lekkerste pizza en pasta in Leiden! Wij bestellen alleen nog bij Ragu
1 May 2022 at 9:03 Wel wat later en pizza niet meer warm. Gelukkig wel nog lekker.
18 Apr 2022 at 23:15 De pizza vegetariana was echt perfect! Dank jullie wel.
17 Apr 2022 at 14:31 Pizza was in het midden wat nattig door de hoeveelheid mozzarella en burrata. Het was geen karige pizza en erg lekker. De dag erna de tweede helft gegeten en dat stiekem lekkerder dan de avond ervoor
16 Apr 2022 at 0:54 Heerlijk! De portie pasta leek klein, maar was perfect (tricolore baccalau). De pizza (Genovese) was heerlijk, en ook het toetje (Limone) was het geld meer dan waard. De bezorging was eveneens tiptop in orde.
14 Apr 2022 at 22:50 Pizza was helaas lauw en de bodem was nat.
13 Apr 2022 at 19:56 authentic
10 Apr 2022 at 21:38 The best!
8 Apr 2022 at 22:14 Fancy toppings, but disappointing preparation. Dough is too chewy, too wet. It's not bad, but I had higher expectation for that price.
8 Apr 2022 at 20:52 Heerlijke pizza en snel bezorgd! Was eerste keer dat we hier bestelden en doen we zeker nog een keer!